Tuesday, April 15, 2014

ELECTRONIC BACKSEAT DRIVER

RM38 SMNJG/RM42 SS
SI COMEL PUN NAK DRIVE JUGA?
ANAK TAK BOLEH DUDUK DIAM DALAM CARSEAT?
Anak sering mengganggu anda memandu?

Kalau macam tu, izinkan anak anda memegang sterengnya sendiri!:)
Terbukti! Si comel memang akan suka ada stereng sendiri, lebih-lebih lagi anak lelaki!

♒ ELECTRONIC BACKSEAT DRIVER ♒

✔ Stereng boleh ditampal pada cermin kereta atau mana-mana permukaan licin. Tak payah tampal pun kadang-kadang anak dah satisfied
✔ Ada bunyi ‘real’ macam nak hidupkan enjin betul-betul
✔ Next, boleh tukar gear tinggi dan bunyi enjin pun berubah. Lampu penunjuk gear juga berubah.
✔ Ada fungsi brek untuk turunkan ke gear rendah. Ada bunyi real juga
✔ Ada hon, but no worries, anda takkan terkejut dengan bunyi hon tu
✔ Ada signal untuk belok ke kiri atau kanan
✔ Fungsi lampu kecemasan/hazard juga ada