Friday, April 25, 2014

army short pant

LELONG!!!
ARMY SHORT PANT
1Y-labuh 9.5"
2Y-labuh 11"
RM26 EXC POS

Tuesday, April 22, 2014

ANAKKU BOY SET

ANAKKU
2-3Y
RM39 EXC POS

Tuesday, April 15, 2014

OVERALL BABY KIKO

1 PC RM32 EXC POS
+POSLAJU RM6 SMNJG/RM10 SS

BRAND:BABY KIKO

SIZE:16(12-18M)

HARGA PASARAN:RM50+

DRESS BABY KIKO 1pc rm32 exc pos







SET TILAM BERKELAMBU+SLEEPING BAG

PROMOSI TERBAIKKKK!!!
RM53 exc pos
1 SET TILAM KELAMBU (1 BANTAL 2 BANTAL PELUK)
1 SET SLEEPING BAG
+POS DOMESTIK RM7 SMNJG/RM13 SS
+POSLAJU RM13 SMNJG/RM23 SS
DPTKN SKRG SBLM KHBSN STOK

Tilam berkelambu -(tilam, kelambu, sebiji
bantal dan 2 bantal peluk)

Anggaran ukuran tilam : 71 cm x 42 cm.
Anggaran ukuran kelambu ; 71 cm x 42 cm x 41 cm

Sleeping bag-(tilam, selimut berzip dan
sebiji bantal)

Anggaran Ukuran Tilam : 59 cm x 33.0 cm (22.5 inci
x 12.5 inci)
Anggaran ukuran Selimut : 40 cm x 22 cm (15.5 inci
x 9.0 inci)
Metarial : kain cotton...isi span
Ketebalan tilam anggaran 2-3 inci tebal.
Anggaran berat keseluruhan; 1.54 kg

Sangat praktikal untuk bayi baru lahir sehingga kira-kira 8 bulan.

Sgt sesuai dijadikan hadiah untuk newborn bab

ELECTRONIC BACKSEAT DRIVER

RM38 SMNJG/RM42 SS
SI COMEL PUN NAK DRIVE JUGA?
ANAK TAK BOLEH DUDUK DIAM DALAM CARSEAT?
Anak sering mengganggu anda memandu?

Kalau macam tu, izinkan anak anda memegang sterengnya sendiri!:)
Terbukti! Si comel memang akan suka ada stereng sendiri, lebih-lebih lagi anak lelaki!

♒ ELECTRONIC BACKSEAT DRIVER ♒

✔ Stereng boleh ditampal pada cermin kereta atau mana-mana permukaan licin. Tak payah tampal pun kadang-kadang anak dah satisfied
✔ Ada bunyi ‘real’ macam nak hidupkan enjin betul-betul
✔ Next, boleh tukar gear tinggi dan bunyi enjin pun berubah. Lampu penunjuk gear juga berubah.
✔ Ada fungsi brek untuk turunkan ke gear rendah. Ada bunyi real juga
✔ Ada hon, but no worries, anda takkan terkejut dengan bunyi hon tu
✔ Ada signal untuk belok ke kiri atau kanan
✔ Fungsi lampu kecemasan/hazard juga ada

SHAKE N TAKE 2 BOTTLES

SHAKE N TAKE 2 BOTTLES
RM55+POSLAJU RM10 SMNJG/RM18 SS
 Digunakan utk membuat jus dan Iceland blan ded.Lebih mudah dan cepat hanya masukkan buah2an atau Ice dan serbuk perisa kedalam botol Shake n take,kemudian kisar dan boleh terus diminum menggunakan botol itu sendiri...senang dibawa kemana SAHAJA.mudahkan jadi tunggu apa lg...DAPATKAN SEGERA..

Set mengandungi:-
1xblander
2xbottle ShakeR
1xmanual book