Thursday, January 23, 2014

MINI ATM MACHINE RM39 SMNJG RM43 SS

MINI ATM FOR KIDS Bila masukkan syiling,secara automatik Tabung ini boleh mengira nilai syiling yang dimasukkan. Contoh,anda masukkan sekeping syiling 50sen dan sekeping 20 sen, Tabung ini tahu nilai syiling dan menjumlahkan syiling itu sebanyak 70 sen.
Setiap kali menabung,tabung ini akan terus mengira dan menjumlahkan syiling yg anak anda masukkan sampai tabung penuh, bila tabung penuh,hanya tekan butang TOTAL yg ada di tabung untuk mengetahui jumlah semua duit yg ada.. Trus boleh bank in atau tukar kepada duit kertas,jimat masa anda…
Untuk mengeluarkan duit anda perlu menggunakan kad kecik yg disediakan mcm mesin atm sebenar) dan perlu juga menekan pasword dan jumlah yg ingin dikeluarkan supaya mesin boleh mengira baki jumlah yg ada selepas duit dikeluarkan..Laci duit boleh dibuka selepas pasword yg dimasukkan itu betul dan lampu kecil di tabung menyala menandakan laci tidak dikunci, jika tidak laci tabung memang tidak boleh ditarik.Menarik bukan??
Selain menjadi tabung untuk anak anda,tabung ini jugak umpama mesin 3 dalam 1 kerana boleh dijadikan jam didalam bilik dan jam loceng untuk bangun pagi, Di lcd tabung ini siap memaparkan waktu dan hari, jd x perlu beli jam loceng lagi…Setiap urusan kite dgn tabung ini akan mengeluarkan bunyi, simpan duit ada bunyi,salah pasword ada bunyi,masukkan kadada bunyi. tekan nombor ada bunyi.kanak2 memang suke pada bunyi2… Jika berminat untuk menghadiahkan pada anak tersayang.
Specifications: Battery: 3pcs battery”AA”(tidak disertakan) LCD size: 4.6 x 1.5cm Body Size: 14x 13 x 17cm Size Bekas coin : Lebar 3 1/2 inci panjang 3 1/2 inci tinggi 1 1/2 inci Weight: 468g P/S : 99% tepat Dicadangkan menyimpan syiling kerana mesin ini boleh membaca nilai syiling sahaja,un tuk wang kertas perlu tekan sendiri jumlah yg hendak disimpan..