Wednesday, January 29, 2014

KITCHEN SET



Bestnye anak2 main msk2!!!
dptkn CHILDREN KITCHEN SET WITH SOUND & LIGHT dengan harga istimewa!!!
Gerenti anak anda senyum lebar
Harga pasaran rm100+
HARGA KAMI TAK SAMPAI RM100 PONNN...
HANYA RM80  FREE POSLAJU SMNJG LG...
*bile open gas stove keluar cahaya spt api dan berbunyi spt mgoreng dan air mendidih
NAK BELI???PM CEPAT2!!!

BABY PLAYGYM




CNY SALE!!!1 PC RM50 FREE POSLAJU SMNJG
Set Baby Shelf

Maklumat Produk:

Made from environmental material
No poison
Safe
Suitable for standing, sitting, lying

NAK BELI???PM CEPAT2!!!

Thursday, January 23, 2014

KITCHEN KNIFE SET 6PCS RM50 SMNJG RM58 SS





Kitchen King - Set Pisau Yang Cantik dan Tajam
**SILA AMBIL PERHATIAN, SET PISAU KITCHEN KING ADALAH STAINLESS STEEL, BUKAN SERAMIK"

100% Tajam.
Mata Pisau Stainless Steel yang tajam dan tahan lasak.
Corak pisau yang sangat menarik.Setiap set mengandungi:

1) 1 x 8" Chef knife
2) 1 x 8" Bread knife
3) 1 x 8" Carving knife
4) 1 x 5" Utility knife
5) 1 x 3.5" Paring knife
6) 1 x 3.5" Ceramic peeler

Warna : Merah / Hijau / Purple

CADAR 3D SINGLE RM40 SMNJG RM44 SS



Cadar 3d single 3pcs
1pc cadar bergetah
1pc sarung bantal
1pc sarung gulung

MINI ATM MACHINE RM39 SMNJG RM43 SS

MINI ATM FOR KIDS Bila masukkan syiling,secara automatik Tabung ini boleh mengira nilai syiling yang dimasukkan. Contoh,anda masukkan sekeping syiling 50sen dan sekeping 20 sen, Tabung ini tahu nilai syiling dan menjumlahkan syiling itu sebanyak 70 sen.
Setiap kali menabung,tabung ini akan terus mengira dan menjumlahkan syiling yg anak anda masukkan sampai tabung penuh, bila tabung penuh,hanya tekan butang TOTAL yg ada di tabung untuk mengetahui jumlah semua duit yg ada.. Trus boleh bank in atau tukar kepada duit kertas,jimat masa anda…
Untuk mengeluarkan duit anda perlu menggunakan kad kecik yg disediakan mcm mesin atm sebenar) dan perlu juga menekan pasword dan jumlah yg ingin dikeluarkan supaya mesin boleh mengira baki jumlah yg ada selepas duit dikeluarkan..Laci duit boleh dibuka selepas pasword yg dimasukkan itu betul dan lampu kecil di tabung menyala menandakan laci tidak dikunci, jika tidak laci tabung memang tidak boleh ditarik.Menarik bukan??
Selain menjadi tabung untuk anak anda,tabung ini jugak umpama mesin 3 dalam 1 kerana boleh dijadikan jam didalam bilik dan jam loceng untuk bangun pagi, Di lcd tabung ini siap memaparkan waktu dan hari, jd x perlu beli jam loceng lagi…Setiap urusan kite dgn tabung ini akan mengeluarkan bunyi, simpan duit ada bunyi,salah pasword ada bunyi,masukkan kadada bunyi. tekan nombor ada bunyi.kanak2 memang suke pada bunyi2… Jika berminat untuk menghadiahkan pada anak tersayang.
Specifications: Battery: 3pcs battery”AA”(tidak disertakan) LCD size: 4.6 x 1.5cm Body Size: 14x 13 x 17cm Size Bekas coin : Lebar 3 1/2 inci panjang 3 1/2 inci tinggi 1 1/2 inci Weight: 468g P/S : 99% tepat Dicadangkan menyimpan syiling kerana mesin ini boleh membaca nilai syiling sahaja,un tuk wang kertas perlu tekan sendiri jumlah yg hendak disimpan..

IPAD ISLAMIK RM30 SMNJG RM34 SS

IPAD ISLAMIK MODEL BARU
- ade tambahan fungsi surah an-nas, al-falaq surah al-ikhlas dan ayat kursi.. menjadikan fungsinya cukup lengkap
- dengan ipad ni anak2 belajar kenal alif ba ta, perkataan arab, bacaan dalam solat, 10 doa harian, nasyid kanak-kanak, surah alfatihah, surah an-nas, al-falaq surah al-ikhlas dan ayat kursi..
complete! belajar alif ba ta, belajar solat, belajar doa, hafal surah pendek....
permainan yg selamat dan menyelamatkan...


Fungsi:-

1. Belajar Kalimah Syahadah, Selawat Atas Nabi, Doa Qunut,
2. Belajar Surah alfatihah, surah an-nas, al-falaq surah al-ikhlas dan ayat kursi..
3. Belajar Solat Seperti Takbiratul Ihram, Rukuk, Sujud, Tahiyyat Akhir, 2 Salam
4. Belajar Mengenal Huruf Alif Ba ta
5. Belajar Mengenal Perkataan Bahasa Arab
6. Belajar Mengenal Huruf ABC
7. Belajar Perkataan Bahasa Inggeris
8. Belajar 10 Doa Harian iaitu Doa Bangun Tidur, Doa Masuk Tandas, Doa Keluar Tandas, Doa Selepas Berwudu\',Doa Makan, Doa Memakai Baju, Doa Masuk Masjid, Doa Keluar Masjid, Doa Perjalanan,Doa Melihat Org Sakit
9. Nasyid Kanak-kanak

Keterangan Tambahan:
#Touch/Press Screen
#Using 3pcs AA Battery (tidak disertakan)

APPLE LEARNING RM29 SMNJG RM33 SS


Merupakan alat permainan ilmiah kanak-kanak yang berkonsepkan Islam. Ia direkabentuk menyerupai replika buah epal yang sangat ringan sesuai dibawa ke mana sahaja. Didatangkan dalam pilihan warna menarik (oren/kuning/hijau) sesuai untuk menarik minat kanak-kanak mempelajari asas Al-Quran khususnya doa-doa harian, surah-surah pendek dan bacaan dalam solat. Sangat praktikal dimiliki oleh setiap kanak-kanak dalam usaha memupuk minat mereka mengamalkan cara hidup Islam dalam kehidupan seharian. Sesuai dijadikan hadiah atau cenderahati kerana rekabentuknya yang menarik dan disukai kanak-kanak.
Spesifikasi: 
Butang 1 : 26 Doa Harian (Doa Tidur, Doa Makan, Doa Mandi, Doa Memakai Baju, Doa Keluar Rumah, Doa Menaiki Kenderaan dan lain-lain doa harian terpilih) 
Butang 2 : 16 Surah Lazim (Al-Fatihah, An-Naas, Al-Falaq, Al-Kafirun, Al-Qariah, Al-Kauthar, Al-Ashr dan lain-lain surah terpilih) 
Butang 3 : Azan, Bacaan Dalam Solat (dari takbir hingga ucapan salam) 
Butang 4 : Nyanyian Nasyid dalam Bahasa Arab (Thanks The Parents, Love Allah and The Messenger, Ramadhan Is Coming dan lain-lain lagu nasyid pilihan) 
Butang 5 : Lampu Projektor yang bertukar warna sesuai dijadikan lampu tidur kanak-kanak sambil mendengar alunan ayat-ayat Al-Quran. 

Produk baru. 
Material: plastik (selamat digunakan kanak-kanak). 
Warna: Oren/Kuning/Hijau 
Tali disertakan sesuai digantung di leher dan dibawa ke mana sahaja. 
Sesuai bagi kanak-kanak berumur 3 tahun dan ke atas. 
Menggunakan 3x bateri AAA (bateri tidak disertakan).
Manual Pengguna dalam Bahasa Inggeris disertakan.

WATERPROOF SHEET PROTECTOR RM45 SMNJG RM49 SS


anak anda kencing malam?

sedang mengajar anda anda tidak memakai lampin?

gunakan waterproof sheet protector.

> sangat sesuai untuk anak yang baru belajar tidak menggunakan pampers
> lapisan atas nye ada cotton manakala lapik bawah nye pula adalah lapisan kalis air yg membuatkan air takkan menembusi sampai kene tilam tersebut

> boleh digunakan utk melatih anak2 anda supaya tidak memakai pampers , risau kalau2 anak anda kencing malam menembusi kene tilam anda leh alas kan dgn sheet protector tersebut

> juga bole digunakan utk alas tilam bagi warga emas yang sudah tidak berupaya utk bangun kerana lapik tilam tersebut tidak panas dan selesa.

jadi x perlu risau untuk menjemur tilam katil anda yang berat dan tiada tempat menjemur bagi yang tinggal di apartment

dibuat daripada :
bahagian atas > 50%cotton dan 50%polyester
bahagian tengah > 100% polyester
bahagian bawah > 100% vinyl backed polyester

size : 75cm x 85cm - sesuai untuk single size beds. tp kalau katil queen leh la pakai 2 keping